Tarieven

lees hier verder

De tarieven van MindfulnessFabriek

Groepstraining

De investering voor de mindfulness groepstraining (MBSR) bedraagt €400, maar je betaalt maximaal €300 zelf. Wellicht ben je gunstig verzekerd en vergoedt je zorgverzekeraar de training voor een groot deel. Daniella en Simone van onze servicedesk helpen je graag bij het uitzoeken van je mogelijkheden tot vergoeding. Je kunt het ook zelf opzoeken (link). 

Mocht je werkgever de training vergoeden, dan hanteren wij een prijs van €550 exclusief btw. Het is voor ons een kleine moeite om een offerte te versturen of de mogelijkheden te bespreken met je werkgever.

Vergoedt je zorgverzekeraar niet en zijn er geen mogelijkheden bij je werkgever, dan kun je aanspraak maken op €100 uit ons eigen fonds.

Mindfulness individueel

Onze individuele training kost in basis €700 en ook hier zijn vergoedingsmogelijkheden. Hier betaal je maximaal €600 zelf. Neem contact met ons op om jouw specifieke vergoedingsmogelijkheden te ontdekken. Betaalt je werkgever, dan bedragen de kosten €995 exclusief btw en laat het ons vooral weten of een offerte wenselijk is. We staan voor je klaar.

Mindfulness maatjes

De maatjestraining kost €600 per persoon, waarbij je maximaal €500 zelf betaalt. Het werkgeverstarief bedraagt €795 exclusief btw. Er is altijd vergoeding mogelijk. Neem contact op met onze servicedesk voor persoonlijk advies.

Mindful coaching

Bij coaching betaal je per sessie €87,50. Aan werkgevers vragen wij €125 exclusief btw. Er is altijd vergoeding mogelijk. Neem contact op met onze servicedesk voor persoonlijk advies.

 

Unieke vergoeding-garantie

Bij MindfulnessFabriek ontvang je altijd een vergoeding. Informeer naar de mogelijkheden; wij helpen je graag verder.

 

Loslaten, accepteren en ontspannen zijn vaardigheden die je kunt leren!

inschrijven