Tarieven

lees hier verder

De tarieven van MindfulnessFabriek

Groepstraining

De investering voor de mindfulness groepstraining (MBSR) bedraagt €400, maar je betaalt maximaal €300 zelf. Wellicht ben je gunstig verzekerd en vergoedt je zorgverzekeraar de training voor een groot deel. Daniella en Ruth van onze servicedesk helpen je graag bij het uitzoeken van je mogelijkheden tot vergoeding. Je kunt het ook zelf opzoeken (link). 

Mocht je werkgever de training vergoeden, dan hanteren wij een prijs van €550 exclusief btw. Het is voor ons een kleine moeite om een offerte te versturen of de mogelijkheden te bespreken met je werkgever.

Vergoedt je zorgverzekeraar niet en zijn er geen mogelijkheden bij je werkgever, dan kun je aanspraak maken op €100 uit ons eigen fonds.

Mindfulness individueel, maatjes of coaching

De kosten voor een individuele mindfulnesstraining variëren, omdat onze trainers hun tarieven zelf bepalen. Op https://stresswise.nl/locaties/ kun je zien welke trainers werkzaam zijn op onze locaties. Je kunt zelf kiezen bij wie je terecht wilt. 

Unieke vergoeding-garantie

Bij MindfulnessFabriek ontvang je altijd een vergoeding voor deelname aan een groepstraining. Informeer naar de mogelijkheden; wij helpen je graag verder.

Direct advies

Je kunt het natuurlijk zelf uitzoeken, maar voor een goed en direct advies kun je het beste even met ons bellen: 030-2271850 (ma-vr van 9-17).

 

Loslaten, accepteren en ontspannen zijn vaardigheden die je kunt leren!

inschrijven