Online Mindfulness Cursus 100% vergoed door OHRA*

Maak gemakkelijk en vrijblijvend kennis met mindfulness. Volg nu een online mindfulness programma naar keuze.

Kies je programma

Mindfulness programma's
Laagdrempelig kennismaken met mindfulness. Makkelijk online te volgen en wanneer het jou uitkomt. Met 100% vergoeding voor OHRA-klanten* die collectief (via de werkgever of ledenorganisatie) zijn verzekerd.


Mindful je (werk)dag door

De programma’s mindful werken en mindful pauzeren bestaan beide uit een 4-daagse online mindfulness cursus met aansluitend een persoonlijke 1-op-1 coachsessie (een live videogesprek) met een gecertificeerde mindfulness trainer. In de cursus krijg je praktische oefeningen, tips en achtergrond informatie aangereikt. Je kunt vervolgens zelf aan de slag met de oefeningen.

De programma’s zijn door iedereen te volgen. Door onze samenwerking met OHRA* kun jij als collectief verzekerde van OHRA een van deze online mindfulness programma’s ter waarde van €60 geheel gratis volgen. Meld je direct aan!


Hoe zien de programma’s mindful werken en mindful pauzeren eruit?

De beide programma’s bestaan uit vier video’s waarin een van onze mindfulness trainers je uitlegt wat mindfulness is en hoe je mindfulness kunt gebruiken voor meer rust en ruimte in je dagelijks leven. Nadat je je hebt aangemeld kun je direct starten met de eerste video. Daarna komt elke dag een nieuwe video beschikbaar. Je ontvangt een notificatie per e-mail als een nieuwe video klaarstaat. Na aanmelding en betaling kun je alvast een persoonlijke online coach-sessie inplannen die plaatsvindt na de laatste video. Dit online gesprek duurt ongeveer een half uur.

 


Wat heb ik nodig?

Het enige wat je nodig hebt voor het volgen van de online mindfulness cursus is een smartphone, tablet of laptop/desktop (met webcam) en een stabiele internetverbinding.

Als leidraad voor het videogesprek aan het einde van de cursus kun je alvast een korte vragenlijst invullen, zodat we het gesprek op jou kunnen toespitsen. Niet noodzakelijk, wel handig!


Enkele veelgestelde vragen
Praktische informatie over de online coachsessie

Wanneer kan ik mijn persoonlijke coachsessie inplannen?

Nadat je hebt betaald ontvang je een link in ‘Mijn gegevens‘ van je persoonlijke account. Doe dit bij voorkeur meteen na aanmelding zodat je een tijdstip kort na de laatste video kunt kiezen. Je ontvangt vervolgens een bevestiging in je mailbox. In deze omgeving kun je de afspraak desgewenst ook verplaatsen of annuleren.

Hoe vindt mijn persoonlijke coachsessie plaats?

MindfulnessFabriek maakt gebruik van de beveiligde videosoftware van Zoom. Bij het inplannen van je online coachsessie ontvang je een geautomatiseerde link. Door simpelweg op de link te klikken wordt het gesprek direct opgestart. Er is dus geen technische kennis voor nodig.


Hoe ziet het online mindfulness programma eruit?

De programma’s bestaat uit vier online video’s met een informatieve presentatie, heldere uitleg, praktische oefeningen en handige tips van de mindfulness trainer. In een online gesprek van een half uur met onze mindfulness professional word je individueel gecoacht. Eventueel aan de hand van een vragenlijstje die je van tevoren hebt ingevuld.

Moet ik mij voorbereiden op mijn online coachsessie?

In principe hoef je je niet voor te bereiden. Het is handig als je het vragenlijstje vooraf hebt ingevuld. Eventueel kun je aantekeningen maken tijdens de 4-daagse cursus. Op deze manier haal je het maximale uit je online coachsessie.

Wie komen er eigenlijk in aanmerking voor de vergoeding?

Door onze samenwerking met OHRA kun jij als collectief verzekerde van OHRA (je bent verzekerd bij OHRA via je werkgever of ledenorganisatie) een online mindfulness programma ter waarde van €60 geheel gratis volgen.

Ik ben collectief verzekerd bij OHRA*, wanneer kan ik mijn nota indienen?

Als je €60 hebt voldaan voor het mindfulness programma krijg je van MindfulnessFabriek een factuur die je kunt indienen bij OHRA (via de website of de app). Je ontvangt dan binnen vijf werkdagen €60 terug van OHRA.

Hoe kan ik mijn nota declareren?

Bij OHRA regel je jouw zorgzaken direct en heel eenvoudig via Mijn OHRA Zorgverzekering. Ga naar https://login.ohra-zorg.nl/login

Nog makkelijker: gebruik de OHRA App. Rekening. Foto. Geld terug.

Download de app voor Apple:

https://apps.apple.com/nl/app/ohra/id621240801?l=nl

Download de app voor Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.ohra.android

Binnen 5 werkdagen staat het geld op je rekening.


* Door onze samenwerking met OHRA kun jij als collectief verzekerde van OHRA (je bent verzekerd bij OHRA via je werkgever of ledenorganisatie) een online mindfulness programma ter waarde van €60 geheel gratis volgen. Je krijgt de vergoeding vanuit de module OHRA Gezond, standaard bij de collectieve zorgverzekering van OHRA.

Heb je een andere vraag?
Stuur gerust een mail naar info@mindfulnessfabriek.nl
Inloggen

Nog geen account? Kies een programma.

Wachtwoord vergeten?