Mindfulness én werkgeluk in jouw bedrijf of organisatie

Wat gebeurt er als je mindfulness als methodiek koppelt aan dagelijkse taken en activiteiten in bedrijven en organisaties? Wij hebben het in de literatuur nagezocht en in de praktijk ondervonden: je verhoogt het werkgeluk van werknemers aanzienlijk. Individueel en collectief. Je kunt je voorstellen dat een verhoging van werkgeluk op de werkvloer absentie en uitval verlaagt, en plezier en bevlogenheid onder het personeel verhoogt. Het bespaart kosten en doelen worden sneller bereikt. Maar belangrijker nog, je maakt je mensen blij en ze willen niet bij je weg. En dat straalt weer af op anderen buiten je organisatie: klanten, leveranciers, sollicitanten en andere stakeholders. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet. Wij zien het geluk van de mensen in de organisaties waar wij met mindfulness werken telkens weer stijgen. En we leggen dit vast in ons dashboard om nieuwe klanten te laten zien hoe groot de voordelen van mindfulness zijn. Ontdek hier wat MindfulnessFabriek voor jou en jouw organisatie kan betekenen.

Mindfulness Webinars

Wil jij een webinar organiseren voor je collega´s en wil je hierbij richten op het versterken van persoonlijke veerkracht? Volg één van onze mindfulness webinars en leer medewerkers (online en vanuit huis) omgaan met stress en (werk-)druk, verantwoordelijkheden en verandering.

Een ander voordeel is dat wij ervaring hebben met meerdere webinar-softwareoplossingen. Zo werken we o.a. met Zoom, WebinarGeek, Microsoft Teams en meer. Maak je liever gebruik van een andere online software? Laat het ons weten, onze technische afdeling staat paraat. Bovendien is er geen maximum qua aantal deelnemers.

Ga naar webinars

Masterclass stressherkenning voor leidinggevenden

Deze Masterclass heeft als doel om jou als leidinggevende te leren hoe je stress signalen kunt herkennen en hoe je medewerkers ondersteunt om stress te helpen reduceren. Wij zorgen voor een passende balans tussen theorie, samen oefenen en interactie. Na de Masterclass heb je inhoudelijk gefundeerde en praktische technieken geleerd die je direct in jouw dagelijkse leidinggeven toepast. De focus ligt op het (h)erkennen van stress en het aanleren van praktisch toepasbare handvatten. Uniek aan deze opzet is dat je samen met collega leidinggevenden traint en oefent en elkaar tijdens het werk kunt ondersteunen en scherp kunt houden.

Lees meer over de Masterclass

Mindfulness training bij MindfulnessFabriek: altijd vergoeding

Professionals in mindfulness én werkgeluk

Onze collega’s zijn professionals die mindfulness hebben geïntegreerd in hun werk en dagelijks leven en zelf een hoog niveau van werkgeluk ervaren. Daardoor zijn zij bij uitstek geschikt om jouw medewerkers te ondersteunen bij het vergroten van purpose, people, progress, positivity en power. Al onze professionals hebben een WO of HBO opleiding in de menswetenschappen en/of coaching en volgen regelmatig bij- en nascholing, intervisie en supervisie. Ook zijn ze geregistreerd bij beroepsverenigingen voor mindfulness (VMBN en VVM) in de hoogste categorie en andere relevante beroepsverenigingen. Je medewerkers worden begeleid door deskundigen die weten wat het is om een druk bezet mens te zijn in een wereld die bol staat van indrukken en afleiding. En die juist daaruit werkplezier en werkgeluk weten te halen.

MindfulnessFabriek organiseert mindfulness workshops, webinars, trainingen in en voor bedrijven en organisaties

Mogen wij het werkgeluk van jouw medewerkers verhogen?

MindfulnessFabriek gaat graag waardevolle relaties aan met bedrijven en organisaties die meer dan ‘alleen maar werkgever’ willen zijn. Partijen die werkgeluk voor werknemers hoog op de agenda (willen) zetten. Omdat ze willen dat werknemers zich goed voelen. Omdat ze hun mensen willen behouden en willen dat ze zich ontwikkelen, dat ze tot bloei komen. Ook in bedrijven en organisaties draait het om mensen. Een organisatie is in de basis niets anders dan een groep mensen die zich met elkaar verbindt om een doelstelling te verwerkelijken. Die doelen behaal je het snelst met gemotiveerde en gelukkige werknemers. MindfulnessFabriek draagt daar met liefde aan bij.

Contact
Gun je medewerkers en collega's meer werkgeluk met MindfulnessFabriek

Neem nu contact op met onze accountmanager.Mindfulness training op locatie of online. Bekijk ons aanbod.