Mindful Werken

Cursus ‘Mindful thuis werken’ is speciaal voor mensen die thuis veel achter de computer werken. Zo leer je aandacht te sturen en op basis daarvan keuzes te maken. Zo blijf je werkstress de baas.

Start nu

Heb je al een account? Inloggen

Cursus van 90 min.
4 video's
Gratis voor CZ-verzekerden *
Incl. persoonlijk coaching-gesprek

Online cursus Mindful (Thuis)Werken

Het inzetten van mindfulness in je werk maakt een groot verschil. In deze cursus leer je jouw aandacht te sturen en op basis daarvan bewuste keuzes te maken, in plaats van geleefd te worden door de waan van de dag. In de speciaal voor deze cursus ontworpen filmpjes maak je kennis met concrete tips en praktische oefeningen, waar je direct mee aan de slag kunt. Om jouw focus voor de komende periode scherp te stellen en te investeren in veerkracht en vitaliteit.

De cursus wordt afgerond met een persoonlijk online coachgesprek van 30 minuten. Hierin wordt besproken hoe de tips en oefeningen écht in jouw leven kunnen worden geïntegreerd.


Wat heb ik nodig?

Het enige wat je nodig hebt voor het volgen van de online mindfulness cursus is een smartphone, tablet of laptop/desktop (met webcam) en een stabiele internetverbinding.

Als input voor het videogesprek aan het einde van de cursus kun je een kleine vragenlijst invullen, zodat we het gesprek op jou kunnen toespitsen. Niet noodzakelijk, wel handig!


Enkele veelgestelde vragen
Praktische informatie over de online coachsessie

Hoe ziet het online mindfulness programma eruit?

De programma’s bestaat uit vier online video’s met een informatieve presentatie, heldere uitleg, praktische oefeningen en handige tips van de mindfulness trainer. In een online gesprek van een half uur met onze mindfulness professional word je individueel gecoacht. Eventueel aan de hand van een vragenlijstje die je van tevoren hebt ingevuld.

Hoe vind mijn persoonlijk online gesprek plaats?

Bij het inplannen van de online afspraak ontvang je hiervoor automatisch een link naar het videogesprek. Deze link wordt automatisch meegezonden in de bevestigingsmail. Klik op deze link (Zoom) zodra je het gesprek hebt.

Je hoeft verder niets te doen of te installeren.

Moet ik mij voorbereiden op mijn online coachsessie?

In principe hoef je je niet voor te bereiden. Het is handig als je het vragenlijstje vooraf hebt ingevuld. Eventueel kun je aantekeningen maken tijdens de 4-daagse cursus. Op deze manier haal je het maximale uit je online coachsessie.

Ik ben aanvullend verzekerd bij CZ, wanneer kan ik mijn nota indienen?

Als je €60 hebt voldaan voor het mindfulness programma krijg je van MindfulnessFabriek een factuur die je kunt indienen bij CZ (via de website of de app). Je ontvangt dan binnen vijf werkdagen €60 terug van CZ.

Hoe kan ik mijn nota declareren?

Bij CZ regel je jouw zorgzaken eenvoudig zelf via Mijn CZ. Ga naar https://login.cz.nl/login

Declareer nog sneller met de CZ app. Download de app, maak een foto, verzend en klaar!

Voor Apple-gebruikers

https://apps.apple.com/nl/app/cz-declareren/id937667763?l=en

Voor Android-gebruikers

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.cz.app

Binnen 5 werkdagen staat het geld op jouw rekening.

Inloggen

Nog geen account? Kies een programma.

Wachtwoord vergeten?