Mindful Pauzeren

Beter pauzeren door beweging en ontspanning, met praktische tips en oefeningen. Leer de signalen van je lichaam te herkennen.

Start nu

Heb je al een account? Inloggen

Cursus van 90 min.
4 video's
Gratis voor CZ-verzekerden *
Incl. persoonlijk coaching-gesprek

Online cursus Mindful Pauzeren

In deze cursus leer je in vier dagen ‘uit je hoofd’ te komen. De basisprincipes van mindfulness worden behandeld, om goed voor jouw eigen veerkracht en vitaliteit te leren zorgen. Het inzetten van mindfulness brengt rust en kalmte in je leven. In de speciaal voor deze cursus ontworpen filmpjes maak je kennis met concrete tips en praktische oefeningen, waar je direct mee aan de slag kunt.

De cursus wordt afgerond met een persoonlijk online coachgesprek van 30 minuten. Hierin wordt besproken hoe de tips en oefeningen écht in jouw leven kunnen worden geïntegreerd.


Wat heb ik nodig?

Het enige wat je nodig hebt voor het volgen van de online mindfulness cursus is een smartphone, tablet of laptop/desktop (met webcam) en een stabiele internetverbinding.

Als input voor het videogesprek aan het einde van de cursus kun je een kleine vragenlijst invullen, zodat we het gesprek op jou kunnen toespitsen. Niet noodzakelijk, wel handig!


Enkele veelgestelde vragen
Praktische informatie over de online coachsessie

Hoe ziet het online mindfulness programma eruit?

De programma’s bestaat uit vier online video’s met een informatieve presentatie, heldere uitleg, praktische oefeningen en handige tips van de mindfulness trainer. In een online gesprek van een half uur met onze mindfulness professional word je individueel gecoacht. Eventueel aan de hand van een vragenlijstje die je van tevoren hebt ingevuld.

Hoe vind mijn persoonlijk online gesprek plaats?

Bij het inplannen van de online afspraak ontvang je hiervoor automatisch een link naar het videogesprek. Deze link wordt automatisch meegezonden in de bevestigingsmail. Klik op deze link (Zoom) zodra je het gesprek hebt.

Je hoeft verder niets te doen of te installeren.

Moet ik mij voorbereiden op mijn online coachsessie?

In principe hoef je je niet voor te bereiden. Het is handig als je het vragenlijstje vooraf hebt ingevuld. Eventueel kun je aantekeningen maken tijdens de 4-daagse cursus. Op deze manier haal je het maximale uit je online coachsessie.

Wanneer kan ik een afspraak voor mijn online coachsessie inplannen?

Na betaling van je factuur krijg je een link voor het plannen van een afspraak. Je kunt deze link ook terugvinden onder ‘Mijn gegevens‘. Als je op de link klikt zie je een agenda waarin je een afspraak kunt inplannen met een mindfulness trainer op een moment dat jou uitkomt.

Ik ben aanvullend verzekerd bij CZ, wanneer kan ik mijn nota indienen?

Als je €60 hebt voldaan voor het mindfulness programma krijg je van MindfulnessFabriek een factuur die je kunt indienen bij CZ (via de website of de app). Je ontvangt dan binnen vijf werkdagen €60 terug van CZ.

Hoe kan ik mijn nota declareren?

Bij CZ regel je jouw zorgzaken eenvoudig zelf via Mijn CZ. Ga naar https://login.cz.nl/login

Declareer nog sneller met de CZ app. Download de app, maak een foto, verzend en klaar!

Voor Apple-gebruikers

https://apps.apple.com/nl/app/cz-declareren/id937667763?l=en

Voor Android-gebruikers

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.cz.app

Binnen 5 werkdagen staat het geld op jouw rekening.

Inloggen

Nog geen account? Kies een programma.

Wachtwoord vergeten?